Osebergski 2016-05-17 00:21:14

Samlinger i Oseberg Skilag

Oseberg Skilag forsøker å gjennomføre flere forskjellige samlinger i løpet av sesongen for løpere i alle aldre. Den største samlingen er "familiesamlingen" som arrangeres før jul. Nedenfor finner du litt informasjon om de forskjellige samlingene.


Rulleskisamling på Gautefall

Den årlige rulleskisamlingen for Oseberg sammenfaller alltid med helgen det arrangeres "Olaf Skoglunds" minneløp fra Drangedal til Gautefall. Våre eldste deltagere forventes å delta der. Ellers vil aktivitetene foregå på Gautefall biathlonanlegg og i skogs/fjellområdet rundt hytteanlegget hvor vi er innlosjert. Dette er en samling for de utøverne som har start aktiv trening på rulleski. For 2016 betyr det at yngste klasse vil være 2006 årgangen.


Oseberg's 11 og 12 års samling for Telemark og Vestfold skikrets
Oseberg's årlige samling for 11 og 12 åringer arrangeres 15 og 16.oktober på Sandeåsen skole i Tønsberg. Samlingen gjennomføres samme helg som "Moa-løpet" i Stokke.


Snøsamling på Beitostølen
24-27.november 2016

Oseberg sin første snøsamling blir i år som tidligere år arrangert på Beitostølen. Samlingen er for aldersgruppene 2006 og eldre. Vi bor i hytter/leiligheter i Knuts hyttegrend. De ulike treningsgruppene blir i størst mulig grad plassert sammen. De fleste vil nok kjøre opp torsdag ettermiddag, men det er også mulig å komme opp fredag. Det pleier å være gode skiforhold på Beitostølen såpass sent i november. Det vil bli to økter fredag og lørdag, en økt på søndag. Utøvere kan reise uten foreldre på denne samlingen, men i tillegg til trenere er det behov for voksne som kan kjøre, handle, lage mat, smøre ski og ellers hjelpe til. Dette pleier å være en flott samling for både barn og voksne, både skimessig og sosialt. Det er bare å glede seg.


Familiesamling på Rustad (Sjusjøen)

Vi har i mange år hatt en tradisjon med en familiesamling på Liatoppen Fjellstue i Hallingdal. Med familiesamling menes at det i tillegg til trening, er lagt vekt på det sosiale for hele familien. Familiesamlingen var i 2016 lagt til Bardøla (Geilo) og i 2017 er samlingen lagt til Rustad (Sjusjøen).

Opplegg for samlingen vil i stor grad tilsvare det vi har hatt tidligere; nemlig to treningsøkter pr dag, mye sosialt, god mat og "klubbkveld" med quiz og mye moro lørdag kveld. Søndag har vi ofte enten hatt et lite testrenn for klubben. De endelige detaljene omkring programmet vil vi komme tilbake til.

Det er en kjempefin samling for barn og voksne i alle aldre. Nye medlemmer - meld dere på! Dette er en ypperlig anledning til å bli kjent med de andre i skilaget! Hvis du ikke har vært med før og er usikker - snakk med noen som har vært med tidligere – de kommer garantert til å anbefale og delta! 

 Ankomst torsdag eller fredag. Retur søndag etter lunsj.

Vi bor på hytter og hotellrom, og alle har helpensjon. 

Påmelding gjøres via kalenderen på våre nettsider, og egenandel betales ved påmelding. Påmeldingfrist: (ikke fastsatt)

Familiesamling er for alle lagets medlemmer som har bet. medlemsavgift. Dersom det deltar mer enn to fra en familie, forventes det at familiekontingenten er betalt.

Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte Eiler Støtvig på eiler_r_s@hotmail.com eller på telefon 91624173.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Februar
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234

Ved å tilknytte oss som din grasrotmottaker, vil vi få 5% av det du spiller for hos Norsk Tipping! Send SMS "Grasrotandelen 983605982" til 2020 eller registrer deg hos kommisjonæren. Les mer ...